=)
jarang update :'( sorry :'(
Lots A Love: Our 2Years Life as a Science Stream Student at SMKPi

Saturday, 14 April 2012

Our 2Years Life as a Science Stream Student at SMKPi

Miss that time so much


Good Night Earthlings 
Malam nie sy mau buat special entry untuk Classmates sy yang tersayang,wee,,sebenarnya rindu sgt2 dgn  diorang2 di atas nie..uppss..haha..tengah2 tue MADAM besar kelas kami @ GURU KELAS merangkap Maths Teacher kami.Kami sudah bersama2 dgn Teacher Marina Selama 2 Tahun tp beberapa drpd kami sudah bersama dengan Teacher Marina selama 4Tahun lamanya.wahh..lama kan??dan kami pun sangat2 sayang dengan teacher sbb Teacher sangat Spooting then mcm kami juga perangai Nakal2 tp Berakal,Sangat ngam..hehe..

Hidup kami semua sebagai student Pure Science Stream pada tahun 2010(Form4).lepas ja result PMR tahun 2009 out,urmm..tak dinafikan memang ramai sebenarnya student kelas kami pada mulanya tapi semuanya pindah masuk kelas Eko and others.tinggal lah kami 21 orang dalam kelas tue.8Miss dan 13Gentleman..sedih juga sbb student kelas Science tak byk kan,tp sekolah kami Luar Bandar jd memang sudah kebiasaan.Badge sebelum kami cuma ada 14 student Science.Kat Bawah Nie bangunan sekolah kami

Cantik kan??itu baru depan pun sisi nya saja,dalam belum lg..haha..Berbangga nie.urmm..so sy dapat berapa PMR 2009??6A1B only.haha..bangga bh minta puji nie..back to the story..hehe..okay,kami nie adalah student science yang paling sangat amat nakal.haha..tiap hari ada ja karenah..Denda??haha..mestilah ada...Teacher maths kami lah yang paling ditakuti sekali walaupun Miss tp sgt grang bila berbalik kepada Study.Teacher mau kami dpt A+ Mathematics dlm SPM,Fuhh..nasib baik dpt Juga A tue lau tida mesti belanja teacher makan Pizza.Oh yarh,lupa sudah,Teacher Add maths Pun garang juga tau,tida buat kerja confirm DENDA menanti!!apa2pun Sir BI juga lah yang paling cool,sentiasa ada senyuman di bibir..Perah otak sangat bila masuk Kelas Science Tulen nie,kalau tak study result tak baik sgt mmg tak dpt apa2 tp bila dpt result yang okay HATI SENANG kan??:)

Pengenalan Dalam kelas kami:13orang ambil subject Teras dan Chemistry,Physics,Biology,English For Science and Technology & Add Maths,1orang tukar EST tue dgn Sains Sukan,2 orang tukar subject EST juga dgn subjek Tasawwur Islam dan 5 orang tukar EST juga dgn subjek Pendidikan Seni Visual,Sy tergolong dalam 13 orang student itu.Jadi setiap daripada kami nie ada bakat tersendiri kan dan kelas kami lah yang paling unik antara kelas2 lain.Tidur dalam kelas??urmm..jangan ckp..haha..mmg setiap kali kelas ada juga yang tertidur time class..haha..Junior jgn ikut mcm kami arh,,kami sudah berpengalaman..ahaha..okaylah tgok pic kat bawah

Gbr time pertandingan BOT Plaing laju guna bahan chemical,tak ingat dah apa..haha
baju biru tue SY dan sebelahnya adalah Best Friend sy dari sekolah rendah,tak pernah pisah
Ini budak pintar,dari kiri 2nd place,1st place,3rd place
tengah tue SY..haha
Extra Class malam Biology di lab Bio 

Extra Class malam Biology di Bilik PPSMI
haha..dudung malu2
sy ambil gambar dari tigkat atas sekolah

Okay,malam nie,update nie sampai cnie saja dulu.nanti sy upload gambar dan akan ada part 2 entry ttg kawan2 sy di sekolah..okay..Nantikan..Good Night Pepps..

5Science Stream student4ever
~Alet




0 Wishes:

Post a Comment