=)
jarang update :'( sorry :'(
Lots A Love: Exclusive Giveaway By Cik Bunny

Saturday, 5 May 2012

Exclusive Giveaway By Cik Bunny


Join HERE

Okay,sy join lg GIVEAWAY hari ini,byk update giveaway kan hari ini..
Okay hari nie sy nak promote sikit Giveaway oleh Miss Bunny
Giveaway ni interesting and tak perlu sgt byk syarat2 nya
so inda lah penat kan mau tekan ini tekan itu,just a simple way to the most attractive prizes

Antara Syarat2 nya:

1.Buat satu entri bertajuk "Exclusive Giveaway By Cik Bunny" , Copy banner giveaway HERE dan linkkan ke entri giveaway Miss Bunny
2.Tag kalau rajin nak tag. promote pun boleh*ada hadiah untuk Top Referall tau
3.
Dah siap? tinggalkan link blog link penyertaan berserta nama facebook(jika ada) di bahagian komen entri ini. Kat tempat lain tidak diterima.

Dah Semuanya?
Baca yang ini pula
Closing Date: akan ditutup sekiranya lebih dari 500 penyertaan

Hadiahnya:

Hadiah
LEBIH RM100+!!!

TSHIRT COUPLE tajaan NMA Shop (Top Referral without any fraud clicks )
shawl/tudung/pashmina tajaan Butikpinkku
vouchers tajaan Heart Inspiration (boutique)
Mustache dan Domokun corner bookmarks handmade tajaan Bunny Inspired
blogskins (pilihan pemenang) tajaan Bunny Inspired

Hah?Interested,jom join cepat..

Lots A Love
~Alet




1 comment:

  1. Goodluck dear , done follow u , jom join GA kita pula http://koala-zeeqa.blogspot.com/2012/04/happy-15th-birthday-zeeqa.html

    ReplyDelete