=)
jarang update :'( sorry :'(
Lots A Love: Kudat Ke Labuan

Wednesday, 30 May 2012

Kudat Ke Labuan


Time Start: 11.48am

Hello2..morning ke afternoon?
Annyeong earthlings

Wahh,dah lama sy x update blog kan??Kenapa?Saya kini sudah berjaya menjejakkan kaki di Kolej Matrikulasi Labuan bermula pada 20hb Mei 2012 yang lalu,excited?urm sedikit2,sbbnya nie lah yang sy mau..haha..
Kami bertolak dari Kudat pada pukul 12 tengah malam,Subuh2 kan biasalah tempat jauh,samppai di menumbok jam 5 pagi,penant duduk dalam kereta tau,nsib bek tak sempit.then pada pukul 6.00pagi kami bertola dari menumbok Sabah ke Pulau Labuan menggunakan "SPEED BOAT" wahh...excited sy time tue sbb first time naik Speed Boat,laju dan sgt menakutkan juga berbanding dgn feri yang rasanya lebih terjamin dari speed boat yang amat kecil dan tidak dijamin keselamatannya 100%..Mama hampir muntah dlm boat tue sbb mabuk laut,,uhh..lucu ehh..hehe..tp cian mama sbb dlm keta pun mabuk keta naik bot lglah mabuk laut,nsb bek papa ada untuk calm down kan mama,orang kat sebelah sy pula punya lah men kuat teriak..haha..tp sy cool2 aja tgok sunset tue,Gambar??alamak sorry ehh..teda pula sy ambil,inda sempat2 bh sbb susah nie..haha.

perjalanan dari menumbok ke labuan lebih kurang belasan minit lah,tiba di jeti labuan excited lah juga sbb sudah menjejakkan kaki di labuan buat yang pertama kalinya tp bg papa sudah berbanyak kalinya,then jam 9 tue kami pun p mendaftar lah di kolej,cup seja semua trus msuk di Hostel,check In gitu,mama and papa pun tolong2 lah kemas barang tue,ehh,,sy pun tolong2 ckit ehh..hehe..jam 3,mama and papa kc tgal sy sudah d cnie,Di hostel Kolej matrikulasi labuan,sedihh nie sbb lama baru pulang lg di kg,jauh bah Labuan dan kudat,duit pun hbis lau pulang,so sy decided nt mid sem break barulah pulang (bulan lapan) lama kan??

well,ceritany begitu lah,nanti sy story2 lg lau ada masa sbb next week 4hb June kami mula Kuliah sudah,so sy akan busy banyak sudah untuk dapa 4.00flat..yeah..
wish me luck

0 Wishes:

Post a Comment