=)
jarang update :'( sorry :'(
Lots A Love: Lomo Wave ! By Miraa Hussin & Amer C.

Saturday, 5 May 2012

Lomo Wave ! By Miraa Hussin & Amer C.


Hello3
Hey3 peeps
Good Afternoon Everybody
Time Start:2.27pm

Baru jak buka blog,tetiba nih nmpk LOMO WAVE !Link
oh,it's LOMO CAMERA WAVE again..wahh..menarik kan,mesti you all semua pun interested dengan LOMO tue kan,lau boleh mau jga ada someone bg free kan*Jimat duit poket*..haha
Okay,nie salah satu cara nak dapat LOMO free,It's simple and small step bh*Bahasa Sabah Kuar*
cuma perlu CLICK blog COMEL nie

Apa yang interesting sgt pasal LOMO camera nie?Walaupun nampak seperti camera lama,tp kualiti tangkapan gambarnya sangat cantik tau,kalau Budak photogenic and photoholic mcm sy nie,suka sgt take pictures mang perlu lah ada LOMO camera di sisi,bukan analog,bukan digital,semua gmabar dihasilkan daripada FILEM.*byk sy tau?ai tida,sy ty MR.Google jah..hehe* I'm still on the searching to find and buy and getting this LOMO camera,So banner atas tue lah salah satu usahanya,mau sgt Camera LOMO tue.Back to the story---->

Terms and Condition:

1.Wajib untuk follow blog miraa hussin & amer corner
2.Like fanpage
3.Copy paste code dekat entry
4.Ambil banner then letak kat sidebar
5.Pastikan bagi link penyertaan bukan link blog

Hadiah nya:
  • 1st top referring site = Waterproof Lomo with films
  • 2nd top referring site = Waterproof Lomo with films
  • 3rd top referring site = Waterproof Lomo
  • 4th place = RM10 topup
  • 5th place = RM5 topup
  • 5 lucky winner = RM3 topup

Nah,kan sy dah ckp memang interesting punya cuma perlu ikut syaratnya sj.Apalgi,jom join ramai2 lau mau LOMO CAMERA TUE..sy mau !


I want that LOMO camera

~alet







0 Wishes:

Post a Comment