=)
jarang update :'( sorry :'(
Lots A Love: Back For Awhile

Tuesday, 14 August 2012

Back For Awhile


Hello2..lama tak Update Blog

Selamat Pagi semua
hehe..lama sy tak update blog kan??Sorry,kenapa?Sbbnya skrg sy sibuk study,sy skrg study di Kolej Matrikulasi Labuan...wahhh..penat??weeeeehhh..penat sgt ehh,kuliah tak henti2,kelas tak putus2,kerja tak pernah berkurang malah semakin bertambah dan bertambah setiap hari...ahaha..cian kan,btw,sejak pertama kali menjejakkan kaki di Kolej Matrikulasi Labuan,sy dapat ramai kawan baru..dari sarawak dan Sabah,,sgt ramai,best..dan happy lah..Sedih tue Sedih kc tgal Parents kat kampung tp untuk capai cita2 jd Pharmacist,terpaksa lah..huuu..Bukan tak pulang kampung juga kan??

Saya Student KML
-Jurusan Science MODUL 3
Introductioin sikit..hehe..subjek yang sy ambil cuma Biology,Chemistry,Maths, n Science Computer..susah??Lau tak Study memang sgt susah lah,but bila dah study mang confirm dpt..Sy??ehhhh..sederhana ja,tp dgn kawan yang ramai dan semangat yang tinggi dpt study dgn baik..Semoga sy dn kwn2 sy mendapat Pointer yang Cemerlang..Sem 1 mau hbis sudah,PSPM 1 Dekat sudah,assignment sgt byk,smpai di cnie shaja,ada kesempatan waktu nanti sy crita2 lg k,,wish me all the best for my coming PSPM.



0 Wishes:

Post a Comment